Söker du lösningar för er konferens eller ert möte?

Vi ser fram emot att vara till din hjälp.

Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm

Storgatan 43, 903 26 Umeå

info@asmevent.se

+46 73 - 817 89 28

Kickoff på Rönneberga Lidingö

June 21, 2017

Idag har vi bland annat besökt Rönneberga Konferens - för visning och planering inför vår kunds kickoff till hösten. Anläggningen ligger otroligt vackert till på Lidingö, fantastisk utsikt och miljö med många möjligheter för kringaktiviteter. Vill du veta mer om anläggningen eller önskar offert så hjälper vi dig gärna vidare. Hör av dig!

 

Kunden har ordet om vår service och den kostnadsfria bokningstjänsten vi bistått med vid denna bokning:

 

"ASM har hjälpt mig med varierade konferensalternativ med kost, logi och tips för vår konferens. Tina på ASM har sparat mig massor av tid och förhandlingar i djungeln av evenemangslösningar. Det har gett mig tid till att fokusera på innehåll och kommunikation för vårat event." 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkedin
Please reload

Senaste inlägg

August 7, 2019

January 22, 2018

June 30, 2017

June 19, 2017

Please reload

Följ oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square