Registreringssida

Sáminuorras årsmöteskonferens 2019

33385283_2014466381959634_78735473012962

Äntligen är det dags igen!
OBS! Sena anmälningar tas emot i mån av plats!

Välkomna!

Var: Årsmötet och ungdomskonferensen äger rum på Tännäskröket, ca 20 min från Funäsdalen by.

Boende sker i lägenheter och delade 2- eller 8- bäddsstugor där sänglinne ingår.

 

När: Vi ankommer torsdagen den 23 maj på kvällen och avreser efter lunch söndagen den 26 maj.

 

Hur: Det kommer gå två bussar till Tännäskröket. En från Nord via E45:an som startar i Kiruna och en från Syd som startar i Östersund. De ankommer torsdagskväll 23 maj till Tännäskröket och hemfärd sker söndag efter lunch 26 maj. Ange vart du önskar bli upplockad efter den vägen i formulären nedan. Bussarnas reseplan spikas och meddelas på facebook inom kort. Om man bor någonstans där ingen av bussarna har möjlighet att plocka upp en så får man höra av sig till Pia och så får vi försöka lösa detUnder bussresan kommer vi göra matstopp och om man vill äta under resan så bekostar man maten själv.

 

Att ta med: Det du skall komma ihåg att packa är både bekväma oömma kläder och finkläder. Resterande är upp till var och en. 

Nytt för i år: Vill du delta i en forskningsstudie om hälsa i glesbygd under årsmötet, intervjun kommer ta ca 1h och vi behöver några samiska ungdomar som vill ställa upp. Ange vid anmälan om du vill vara med.

Om du vill vara med i studien men är under 18 år så måste vi få målsmans tillåtelse, hör då av dig till Pia. 

 

Kostnad: Samtliga deltagare bekostar en deltagaravgift på 200kr som betalas på plats.
Även medlemsskapsavgiften betalas vid samma tillfälle om man inte redan löst medlemskap under det här året vid tidigare tillfälle. Vi ser helst att detta betalas med Swish men det går också bra att betala med kort.
Medlemskap kostar 100 kr för enskild medlem, 180 kr för familjemedlemskap.

 

Anmälan: Vänligen anmäl ditt deltagande senast den 24 april i formuläret nedan. Vi uppmanar er dock att anmäla er så snart som möjligt för att underlätta vårt planeringsarbete med anläggningen.

 

Genom att anmäla dig till denna konferens så godkänner du även dom villkor som gäller;

1. Ingen alkoholkonsumtion från det att du klivit på bussen tills du lämnar vårt glada gäng. Även noll tolerans mot droger. Vid förekomst av detta blir du direkt hemskickad och får stå för konferenskostnaderna själv.

2. Du ansvarar själv för att komma väl förberedd till mötet, samt att du tagit till dig gällande information och förhållningsregler för mötet.

3. Vi förutsätter att alla håller tider, respekterar övriga mötesdeltagare och tar ansvar för sitt deltagande.

4. Vi förutsätter att man ej för vidare sådant man pratar om inom gruppen. Respektera varandras förtroende.

5. Alla tar själv ett ekonomiskt ansvar för sena avhopp. Observera att vid sen avbokning står deltagaren själv för konferenskostnaderna. Vid händelse av att avbokning måste ske kontakta Tina Jonsson på ASM Event snarast möjligt.

 

Kontakt: 
Frågor rörande programmet, förberedelser, mötets innehåll eller dylikt kan tas med Pia Labba på 076 - 822 45 03 eller mailas på piamaria@saminuorra.org

 

Vid frågor kring din bokning, kontakta Tina Jonsson på ASM Event på 073 - 817 89 28 eller maila till saminuorra@asmevent.se

Dina personuppgifter sparas enligt lagen om GDPR. Du kan läsa mer om ASM Events integritetspolicy här.

 

Varmt välkomna!