Veckans branschtips


Konferera i Stockholms city

Denna vecka vill vi tipsa om prisvärda, anrika KG10 med bästa läget på Kungsgatan i centrala Stockholm. KG10 är både ett konferenscenter och kontorshotell med totalt 4 våningar. Anläggningens konferensavdelning består av 11st mötesrum i olika storlekar där den största lokalen rymmer upp till 50 personer i biosittning . Här erbjuds moderna mötesrum med sedvanlig konferensteknik i trivsamma miljöer.Utöver mötesrum finns även trevlig lounge att tillgå för mingel eller arrangemangets måltider. Självklart går det även bra att få sitt fika eller lunchserverat direkt till möteslokalen. På konferensavdelningen finner ni även husets reception, med personal som finns till er service under er vistelse. För offert / bokning kontakta oss på ASM Event 073 817 89 28 eller på info@asmevent.se. Varmt välkommen till KG10 konferenscenter!


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla