Vill du också testa Downtown Camper?


Efter möte med Scandic och presentation av det nya signaturhotellet Downtown Camper i Stockholm blev vi såklart superpeppad att hjälpa företagen som vill dit och konferera och mötas. Förfrågningarna är redan på gång och hotellet öppnar den 1 september 2017.

Maila info@asmevent.se för offert, eller ring +46 73 817 89 28

Ange datum, antal deltagare, önskade måltider, lokal- och logibehov.

DOWNTOWN CAMPER: I hjärtat av Stockholm med gångavstånd till allt – parker, teatrar, restauranger, butiker, tåg, båt och bussar. Istället för traditionella konferensrum finns fem - minst sagt - kreativa rum för möten och workshops - i varierande storlekar och med personlig karaktär. På taket, med en närmast magisk utsikt över Stockholm, ligger the Nest med takpool, bastu, bar, lounge och gym.


52 visningar0 kommentarer