Vill du också testa Downtown Camper?


Efter möte med Scandic och presentation av det nya signaturhotellet Downtown Camper i Stockholm blev vi såklart superpeppad att hjälpa företagen som vill dit och konferera och mötas. Förfrågningarna är redan på gång och hotellet öppnar den 1 september 2017.

Maila info@asmevent.se för offert, eller ring +46 73 817 89 28

Ange datum, antal deltagare, önskade måltider, lokal- och logibehov.

DOWNTOWN CAMPER: I hjärtat av Stockholm med gångavstånd till allt – parker, teatrar, restauranger, butiker, tåg, båt och bussar. Istället för traditionella konferensrum finns fem - minst sagt - kreativa rum för möten och workshops - i varierande storlekar och med personlig karaktär. På taket, med en närmast magisk utsikt över Stockholm, ligger the Nest med takpool, bastu, bar, lounge och gym.


52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla