Tävla om en fri hotellnatt för två - på valfritt Scandichotell!


Enkelt nog: Gilla oss på Facebook eller Instagram och tagga en person du tycker ska följa ASM och tävla om den fria hotellnatten.

Du har då chansen att vinna utlottningen! Personen du taggar i kommentarsfältet kan vara vem som helst - den som samordnar företagets aktiviteter & möten, kollegan som reser mycket eller kompisen som vill vinna en fri hotellnatt lika mycket som du. ASM lottar ut och presenterar vinnaren på FB torsdagen den 1 juni. Bokningserbjudandet är giltigt 1 år och gäller valfritt datum och i mån av plats på hotellet, samt bokning under helgdagar.

Lycka till!


9 visningar

Söker du lösningar för ert event eller möte?

Vi ser fram emot att vara till din hjälp.

Kungsgatan 8, 111 43 Stockholm

Storgatan 43, 903 26 Umeå

info@asmevent.se

+46 73 - 817 89 28