DIN KONFERENS - EVENT- & BOKNINGSBYRÅ 
Grundat i Norrland - huvudkontor i Stockholm - verksam med uppdrag och kunder över hela Sverige & världen.

Vi hjälper andra företag med event- och mötesservice. Vi bistår med allt från -endast kostnadsfri förmedling och bokning av innehåll till konferenser, möten och events (såsom bokning av lokaler, hotellrum och förtäring etc.) - till att projektleda och koordinera hela eller delar av våra kunders events i olika storlekar.

 

Vi fungerar som totalleverantör för våra uppdragsgivare, och bistår med de delar/tjänsteområden som kunden önskar att vi hjälper till med.

Vårt hittills minsta uppdrag var att anordna ett chefs-event för 6 personer (genom vår kostnadsfria bokningstjänst som inte kostar kund något.) där bokning av möteslokal, middag, kvällsaktivitet samt logi ingick.

Vårt hittills största uppdrag var ett 100-års jubileum där vi hanterade 1 000 personer med logibokning, biljettförsäljnining, konferensanmälan, samt koordinering och service på plats under eventet, som varade under en hel vecka.

Vi hjälper Er med bokning, planering och genomförande av Ert arrangemang. Med oss sparar ni tid, ekonomi och arbete genom våra serviceområden - och når direkt de bästa passande alternativen för just Ert arrangemang.  

 

Där ni vill vara, finns vi för er - från idé till succé! 

- Glad och personlig service
- Starkt kontaktnät med event- och mötesleverantörer 
- Levererar med sann glädje - och det där lilla extra
 
Vi ÄLSKAR det vi gör. 

Söker du lösningar för ert event eller möte?

Vi ser fram emot att vara till din hjälp.

ASM Event & Företagstjänster AB
Kungsgatan 8, 
111 43 Stockholm

info@asmevent.se

+46 73 - 817 89 28