Utveckla din personliga ledarstil


- Stärk din förmåga att få andra människor med dig.

14 APRIL

09:00 - 16:00

KG10 - KUNGSGATAN 8

Välkommen​ till ett utbildningstillfälle

för chefer, företagsledare och teamledare.

 

 

Att leda andra framgångsrikt börjar i att vara grundad i sig själv. Det här är en dag för dig som vill utveckla din personliga ledarstil och stärka din förmåga att få andra människor med dig.

 

Välkommen till en interaktiv workshop där du får utforska sambandet mellan personlighet, ledarskapsstil och effektivitet och tittar lite på vad coaching har med det hela att göra. 

 

Vad krävs av en ledare som vill få medarbetarna att växa? Att stärka en arbetsgrupp att ta mer egenansvar kan släppa loss effektivitet och innovation i ett team eller en organisation. Hierarkier släpper och allas kraft tas tillvara.  Att göra det kan också för ledaren kännas som att öppna Pandoras ask. Ut strömmar idéer och viljor.

 

Konstanta förändringar, nya sätt att organisera oss, generationsskiften, kulturkrockar, kompetensspridning, att lära upp medarbetare internt och samtidigt erbjuda en stimulerande arbetsplats för de erfarna. Utmaningarna är många. En fast grund i din personliga ledarskapsstil baserad på dina styrkor och svagheter, preferenser och utmaningar är en god bas att verka från.

 

I denna workshop får du coaching, inspiration, teorier och utrymme att reflektera kring hur just du som ledare kan stödja ditt team att hantera utmaningarna i det moderna arbetslivet. 

 

Välkommen!

Plats:

KG10, Kungsgatan 8 Stockholm

Datum & tid:

14 april

09.00-16.00
(lunch 12.00 - 13.00)

Utbildningsavgift:

3 000 :-

Inkl. fm.fika, lunch och em.fika.

 

 

 

Gruppstorlek:

Max 30 p, minimum antal 15 p

 

Utbildare:

Lena Gustafsson är fil.mag Psykologi och ICF Professional Certified Coach och internationellt verksam talare och senior ledarskapscoach. Läs mer om Lena och Guldkanten på:

www.guldkanten.com/om-oss

logo-PCC-Professional-Certified-Coach.pn
Guldkanten_logo_stor.png
DSC_9437.jpg

Vid frågor kring din bokning:
Välkommen att kontakta Tina Jonsson på konferensbyrån ASM Event - som har hand om utbildningens administration. 
+46 73 - 817 89 28, tina.jonsson@asmevent.se


Bokningsvillkor och godkännande av lagring av personuppgifter godkännes längst ned i formuläret.